Alles over wimperextensions

Ik krijg regelmatig de vraag hoe het nou zit met wimperextensions, het lijkt me leuk dit in een blogpost te verwerken en al jullie vragen te beantwoorden.
Wimperextensions zijn de laatste paar jaar steeds meer upcoming in beautyland.
Met een heel klein beetje lijm word een extension individueel op een eigen haartje bevestigd.

Een eigen wimperhaar heeft een groeicyclus van ongeveer 28 dagen, daarbij kunnen er dagelijks 3-5 haartjes uitvallen. zie het net als de haren op je hoofd. De wimperstylist gaat kijken wat het beste bij je eigen wimpers past qua lengte en dikte, dit word gedaan zodat het geen belemmering geeft op je eigen cyclus. Als dit op de juiste manier gebeurt kan het ook geen schade geven aan je eigen wimpers.

Eenmaal in de salon aangekomen mag je gaan liggen op een stoel, om het zo comfortabel mogelijk te maken. Dan krijg je tape op je onderwimpers geplakt die ervoor zorgt dat je onderwimpers worden gescheiden van de bovenwimpers.

Hierna moet je ongeveer 1 á 2 uur met de ogen dicht liggen. En worden de wimpers die bij je eigen wimpers passen geplaatst.

Wimperextensions kunnen van verschillende materialen zijn en daardoor varieert het ook in prijs. Zo zijn er wimperextensions die gemaakt zijn van een plastic coating, wimpers die gemaakt zijn van vossenhaartjes en wimperhaartjes die gemaakt zijn van nerts.

Wimperextensions blijven zo’n 3-5 weken zitten, afhankelijk van hoe je ermee omgaat. daarna heb je de mogelijkheid om ze op te laten vullen.

Na het aanbrengen kun je nog make-up dragen, er bestaat ook een speciale extensionmascara zodat je de wimpers niet beschadigd. De make-up moet er s’avonds wel zorgvuldig af gehaald worden, niet wrijven in de ogen of geen producten met oliën gebruiken.

Wimperextensions zijn ideaal voor korte wimpers, blonde wimpers, vrouwen die vaak zwemmen en toch een mooie oogopslag willen, en natuurlijk voor de vrouw die elke dag met een luxe gevoel op wil staan.

Er bestaan verschillende soorten lijm, Daarin is een kans dat je ogen een allergie voor een bepaalde lijm kunnen opwekken. Voor gevoelige ogen is daarom de hypo-allergeen lijm ontwikkeld.

Ik hoop dat julie aan dit artikel wat hebben, als er nog vragen zijn laat die dan vooral achter in de comments!

Bedankt voor het lezen,

X Be new