Sta jij s’ochtends voor de spiegel al je oneffenheden weg te werken met make-up? Of ben je onzeker over jouw rimpels?

Dit is niet nodig!
Door ons gespecialiseerd team wordt de juiste huidverbeterende behandeling toegepast middels een uitgebreid intake gesprek.

Wij leggen graag ons twee meest geboekte behandelingen wat uitgebreider uit:

Bindweefselmassage
Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Het ondersteunt organen, gewrichten en spieren door heel ons lichaam.

 

Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huidconditie wordt verbeterd. De doorbloeding wordt op gang gezet en activeert de stofwisseling.
Er wordt vooral gewerkt op de middelste huidlaag. Het is een diepe massage wat soms minder aangenaam kan voelen. We zorgen met de bindweefselmassage ervoor dat de bindweefselcellen (fibroblasten) weer aan het werk gaan en daardoor stimuleren we de aanmaak van elastine en collageen.

Vooral geschikt voor: huidveroudering, fijne lijntjes, verslapte huid, preventie huidveroudering, vochtophopingen en littekens.

 

Mesotherapie (zonder naalden)
De mesotherapie zonder naalden is een van de allernieuwste technieken om  actieve bestanddelen onder (in) de huid te krijgen, precies waar ze nodig zijn.
Door middel van stroomgeleiding sluis je een cocktail (aminozuren, vitaminen en mineralen) de huid in (stroomimpulsen).
De huid wordt gladder en frisser en krijgt alle bestanddelen die de huid nodig heeft om veerkrachtig en evenwichtig te blijven. Bovendien herstelt de vochtbalans, de doorbloeding en fijne lijntjes vervagen.
De mesotherapie heeft 4 verschillende kopstukken en ieder een andere functie. De ultrasound, de meso body, de meso face en de koude hamer.

Vooral geschikt voor: rimpelvorming, hyperpigmentatie, grove poriën, toenemende vlekken op de huid, onzuivere huid en een verslapte huid.

 

Mede dankzij adequate thuisgebruik zal de huidconditie zichtbaar verbeteren. Tijdens huidverbeterende behandelingen en voor producten die je thuis kunt gebruiken hebben wij het proffesionele merk Medik8.

Maak hier direct een afspraak>>