Bij Be New hebben wij de modernste, beste en efficiënte manieren om te waxen. Weken lang zul je bevrijd zijn van ongewenst haar. Bovendien zie je geen poriën na afloop, maar een volmaakt gladde huid, ook geen zogenaamde ‘stoppels’.

Waxen is veel efficienter en heeft bovendien een beter resultaat dan allerlei andere middelen, zodat je aan ontharen zeker wekenlang niet hoeft te denken! Dit in tegenstelling tot het scheren, ontharingscrème en andere middelen.

Voor de huid is het beter, deze wordt bijzonder zacht in plaats van het verharden door andere ontharingsmiddelen. Werkelijk alle delen van het lichaam kunnen behandeld worden, letterlijk van top tot teen.

Wij waxen uitermate snel en ook heel behoedzaam, vrees daarom niet voor veel pijn of lang.

Uiteraard houden wij rekening met een gevoelige en/of droge huid. Ben je allergisch voor bepaalde soorten wax? Zeg het en wij zorgen dat ook jij wordt behandeld met de beste soort wax voor jou huid.

Als het gaat om het gezicht, is dit uiteraard anders dan de benen, daarom gebruiken wij ook andere soorten wax en verschillende technieken. Veel of weinig haar weegt ook mee als het gaat om de methode die gebruikt wordt om te harsen.

Be New kan je helpen aan een zachte huid zonder overbeharing. Laat je niet langer weerhouden!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *